Menu :

Decoration

Lenovo

Labels

четвъртък, юли 11, 2013

Кои са джаджите, освен подслушвателни устройства, нужни на един шпионин?

Колко от вас са хората, които никога, ама никоган не са имали желание да застанат някъде на скрито място и да подслушват хората у дома? Или пък да гледат какво правят? Едва ли ще са много, още повече, че като деца всички ние, запалени от детско въображение, искаме да знаем всичко случващо се. И днес, далеч от детството, ако искате да се почувствате като шпионин, има едни играчки за възрастни, които ще ви помогнат. Те са малки, незабележими и много ефективни.


Говорим си за различните видове подслушвателни устройства, камери и тракери. И още много, много от тях. И всичко това може да си закупите от един вид специализирани магазини, които ще ви дадат възможност да избирате измежду най-доброто на пазара за шпионска техника. Която между другото може да се използва и като охранителна техника. Но да се върнем все пак на шпионирането.

Различните подслушвателни устройства са много полезни средства, когато държим да знаем кой   и какво говори за нас. Маскирани като обикновени кутийки, небудещи подозрение, тези устройства, ще се включат веднага щом доловят звук над определена честота и дори ще ви уведомят за това. За целта след като получите смс само ще трябва да наберете номера на сим картата, поставена в устройството и ще можете да слушате. Все едно се обаждате на някой близък човек. А от другата страна няма и да подозират какво се случва и кой слуша.

Това е само единия вид от тези устройства, но има още един – софтуер. Той се инсталира в мобилния телефон на човека, който държите да знаете какво, къде и с кого прави, и вече може да сте спокойни, че където се намира телефона, стига да е включен, там ще имате и вие достъп до информация.

Освен обаче подслушвателни устройства: http://spytech.bg/tehnika-za-podslushvane/ добър начин за разследване са и различните камери. Малки и не толкова, незабележими, прикрити и интересни – всички те предлагат едно добро наблюдение и определено качествен видеозапис, който ще ви разкрие всичко, което искате да знаете. Било то у дома или в офиса, това е начин да научите много и все интересни неща. Даже и да не ви харесват особено. Все пак ще са истината.

0 on: "Кои са джаджите, освен подслушвателни устройства, нужни на един шпионин? "