Menu :

Decoration

Lenovo

Labels

четвъртък, юли 11, 2013

Трябва ли да се доверя на силата на скрити камери в дома си?

Нужни ли са ми скрити камери, за да опазя имуществото си? Не може ли просто да си сложа алармена система или пък обикновена камера? Е, вероятно можете, но замислете се дали не би било по-добре да спестите, когато имате възможност, но не и за сметка на качеството? Защото една скрита камера е в пъти по-евтина и достъпна от финансова гледна точка, от някоя голяма професионална камера, която не стига, че всеки ще вижда, но има голяма вероятност да притежава повече кабели за свързване от някоя мрежа на паяк. Е, определено не ви трява нещо такова, когато става въпрос за вашата сигурност.

Направете реална оценка на вашите нужди и ще прецените коя камера е по-добра. Ако разполагате с прекалено много ценни вещи, определено ще ви трябва охранителна система и то доста надеждна. За тази цел можете да използвате скрити камери и аларма. И даже крадеца да успее да спре алармата, то малката или малките скрити камери в обикновени предмети, ще успее да запише всичко случващо се.

Освен като охрана, всички скрити камери може да бъдат използвани и като средства за презастраховане, че у дома не влиза никой докато ви няма и не посещава половинката. Когато сте в командировка или някъде другаде, тогава съвсем нормално в някои случаи се пръква червейчето на съмнението във верността на другия, което гризе ли гризе, рови, докато не извършите някоя глупост. Която може да се изразява и точно в монтиране на скрити камери за шпионаж на близките ви хора.


Освен като опашка на любимия, скрити камери може да ви помогнат при наблюдение на бавачката, в която все още не сте съвсем сигурни. Ето защо, хем да сте спокойни, хем тя да не се обиди от действията ви, може да използвате скрити камери, скрити камери в заобикалящите предмети в детската стая. Такъв предмет може да е плюшеното мече, което наскоро някой ви е подарил. Поставете в него малка камерка, и наблюдавайте всичко, което е ставало, докато ви е нямало. Такава камера може да е ключодържател, химикалка или пък дори настолен часовник.

Осигурете си на вас и вашите близки, повече спокойствие и сигурност, само с една малка камерка, която може да свърши толкова много, стига да й позволите. Бъдете винаги нащрек и оборудвани с техника от ново поколение.

0 on: "Трябва ли да се доверя на силата на скрити камери в дома си? "